What others say about us

We do everything in our power to provide you with full support during the buying, selling, renting or letting of your home. We are available during the day, the evening and the weekend. Many people have already experienced what our independent estate agents have to offer. Read their reviews and comments down below:

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sort by
 • Schinkelkade 23 1

  Kent de Amsterdamse markt goed

  Rogier van RE/MAX is een deskundige makelaar die de Amsterdamse markt goed kent. Hij is laagdrempelig bereikbaar en adviseert goed en neutraal. Hij weet het huis mooi te presenteren.

  Review by Dhr. Rampaart

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • Ter Boede 10-3

  Een goede makelaar is het halve werk...

  Door zijn kennis en ervaring geeft Jan Jaap een betrouwbaar en realistisch beeld van de markt. De adviezen rondom de vraagprijs en andere financiële zaken waren zeer deskundig. Hij adviseert, maar dringt zich nooit op, is open, direct en heeft een goed gevoel voor humor. Jan Jaap is een gepassioneerd makelaar en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit, hij doet er alles aan om het huis onder de aan...

  Review by Familie ter Weele

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

 • Van Nijenrodeweg 222

  Hij heeft humor en denkt out of the box!

  Jan Jaap ten Arve heeft het uitstekend geregeld! Hij heeft humor en denkt out of the box! En gericht op jouw wensen en zeer professioneel. Ik beveel hem aan.

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

 • Het breed 639

  In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1

  Filipe heeft ons begeleid met een ingewikkelde aankoop in Amsterdam. Met zijn rust, krachtige onderhandelingen en geduld is het gelukt om de aankoop door te zetten. In het hele proces stonden wij bij Filipe op 1 zodat wij voor de juiste prijs een goed appartement konden kopen.

  Review by Robbert

  Read more

  Estate agent: Filipe Bataglia

 • Javastraat 23-2

  Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

  Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

  Review by Xander Waller

  Read more

  Estate agent: Maurits van Leeuwen

 • Van Nijenrodeweg 658

  Prettig in de omgang, zit erbovenop

  Prettig in de omgang, zit erbovenop en goed advies gegeven met betrekking tot het opzetten van een inschrijving. Ik ben ontzorgd, maar tevens in het verkooptraject betrokken geweest.

  Review by Dhr. Elings

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

 • Eerste Van Swindenstraat 383 A

  Hij zat er boven op

  Rogier de Vries van RE/MAX heeft ons uitstekend geholpen met het zoek- en aankoopproces van ons nieuwe huis. Rogier stond 24/7 voor ons klaar, was helder in de communicatie en dacht goed met ons mee. Wanneer Rogier een huis binnen loopt, weet hij gelijk waar hij op moet letten om mogelijke technische mankementen te ontdekken. Ook heeft hij een goed beeld van de Amsterdamse woningmarkt, biedings...

  Review by Mevr. C van Halsema

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • Molukkenstraat 411

  Betrokken, beleefd en klantvriendelijk

  De samenwerking met ReMax makelaar Rogier De Vries heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Geen 9 tot 5 mentaliteit, betrokken, beleefd en klantvriendelijk. Zeker een aanrader!

  Review by Een Funda gebruiker

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • Westlandgracht 191 3

  Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch.

  Pelle is een ontzettend competente makelaar. Hij is enthousiast, super goed bereikbaar (telefonisch/Whatsapp/mail), eerlijk en betrouwbaar. Hij heeft mij meegenomen in het gedachteproces omtrent prijsstelling, stond open voor mijn input, maar was ook realistisch. Hij heeft meegedacht met de aankleding (welke klusjes waren handig om nog te doen) en geholpen bij het aanhaken van een interieur sty...

  Review by Piet Smit

  Read more

  Estate agent: Pelle Freijsen

 • Jan Boterenbroodstraat 11

  Uitstekende kennis van de lokale markt

  Het contact met Rogier de Vries was heel prettig en zakelijk. Door zijn uitstekende kennis van de lokale markt en zijn creatieve aanpak heb ik met hem een geweldig resultaat behaald. Dank je wel Rogier.

  Review by Dhr. Chaalan Charif

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • Uiterwaardenstraat 360-1

  Beschikt over zeer goede marktkennis

  Maurits heeft enorm goed geholpen bij de verkoop van mijn woning en op een professionele wijze snel toegewerkt naar een succesvolle transactie. Hij heeft daarbij aangetoond over zeer goede marktkennis te beschikken en met zijn enthousiasme veel goede bezichtigingen gegeven.

  Review by Frank Jansen

  Read more

  Estate agent: Maurits van Leeuwen

 • Archimedesplantsoen 35-h

  Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar

  Het verkooptrajecten van ons huis is door Maurits begeleid. Hele goede begeleiding, altijd bereikbaar, vol enthousiasme en een goede marketing! Goede adviezen gegeven waardoor we het maximale uit de verkoop hebben kunnen halen! Ik kan het iedereen aanraden om met Maurits te werken, volgende keer weer!

  Review by Nadja Krämer

  Read more

  Estate agent: Maurits van Leeuwen

 • Nieuwe Achtergracht 104c

  Uit het goede hout gesneden

  Betrouwbaar, persoonlijk en professioneel. Kortom: uit het goede hout gesneden.

  Review by JW Stoelhorst

  Read more

  Estate agent: Ton Coffeng

 • Brenner 27

  Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam!

  Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam! Pelle was 100% helpful and enthusiastic on every step of the process! He was always willing to go the extra mile in order for us to get what we wished for. We also appreciated that he was always replying very fast and his sense of humor made us feel very comfortable. Thank you for your outstandin...

  Review by Ruxandra Dogaru

  Read more

  Estate agent: Pelle Freijsen

 • Welnastraat 301

  Enthousiaste, joviale makelaar

  Jan Jaap is een enthousiaste, joviale makelaar die op een vrolijke maar ook attente manier contact heeft met de mensen. Hij was geïnteresseerd om dit appartement te verkopen ondanks het feit dat hij deze buurt niet zo goed kent. Dat hij daarna meteen ook weer een nieuw appartement daar verkocht heeft, spreekt boekdelen.
  We zijn zeer tevreden over de begeleiding van zowel de bezichtigingen a...

  Review by Een Funda gebruiker

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

 • Govert Flinckstraat 372 D

  Alles is erg soepel verlopen

  Ik ben onwijs tevreden met de diensten van Rogier! Alles is erg soepel verlopen en Rogier was altijd bereikbaar voor mijn vragen of wensen. Een huis verkopen kan een stressvol proces zijn, maar door de ervaring van Rogier is de verkoop ontspannen verlopen. Ik zou Rogier zeker aanbevelen.

  Review by Een Funda gebruiker

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • James Rosskade 26 2

  Snel en goed geregeld

  Makelaar heeft alles snel en goed geregeld, heeft kundig advies en is fijn in de omgang. Elke vraag is netjes beantwoord en makelaar is behulpzaam.

  Review by Dhr, Remo

  Read more

  Estate agent: Rogier de Vries

 • Van Heenvlietlaan 337

  Uitstekende service en eerlijk advies

  Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Uitstekende service en eerlijk advies. Altijd bereid om vragen te beantwoorden. Beveel deze makelaar ten zeerste aan. 

  Review by Mevr. Rosalie Kok

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

 • Oudezijds Voorburgwal 102 I

  Duidelijke uitleg bij het eerste contact

  Ton is een zakelijk goed onderbouwde makelaar. Hij was adequaat en had alles goed op een rij. De duidelijke uitleg bij het eerste contact zorgde voor een goed vertrouwen.

  Review by Dhr. Hekkers

  Read more

  Estate agent: Ton Coffeng

 • Gijsbrecht van IJselsteinstraat 237

  Door zijn ervaring in Buitenveldert de man om te kiezen

  Jan Jaap van Re/max Pro, een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen. Meedenkend, geruststellend een allround fijne vent en door zijn ervaring in Buitenveldert en omstreken de man om te kiezen. Zeer blij dat we met Jan Jaap de woelige huizenzee in zijn gegaan en er relaxed en tevreden zijn uitgekomen.

  Review by Mevr. Ilse

  Read more

  Estate agent: Jan Jaap ten Arve

Naar boven