What others say about us

We do everything in our power to provide you with full support during the buying, selling, renting or letting of your home. We are available during the day, the evening and the weekend. Many people have already experienced what our independent estate agents have to offer. Read their reviews and comments down below:

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sort by
  • Tweede van der Helststraat 95-3

    Zo goed als geen omkijken naar

    Maurits van Leeuwen heeft het hele proces rond de verkoop van ons appartement van begin tot einde geleid en prima uitgevoerd. Wij hadden er zelf zo goed als geen omkijken naar. Een makelaar die wij ten zeerste aan kunnen bevelen.

    Review by Robert Leuftink

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Grote Beer 133

    Heel tevreden met deze makelaar

    Zoals u kunt zien ben ik heel tevreden geweest met deze makelaar. Opstarten was even een dingetje dat viel nl precies op de uitbraak vd corona.

    Review by Mevr. Laan

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Johan Hofmanstraat 257

    Houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie

    Rogier is een no nonsens makelaar. Hij probeert geen valse verwachtingen te wekken en houdt de klant in alle eerlijkheid op de hoogte van de reële situatie. Verder raakt hij niet snel in paniek en weet genoeg van de huizenmarkt in Amsterdam om de verkoper een vertrouwd gevoel te geven. Hij gelooft dat de markt zijn werk zal doen en krijgt daarin dan ook prompt gelijk. Bijkomend voordeel in mijn...

    Review by Dhr. Jan Peter Van Suchtelen Van de Haere

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • James Rosskade 26 2

    Snel en goed geregeld

    Makelaar heeft alles snel en goed geregeld, heeft kundig advies en is fijn in de omgang. Elke vraag is netjes beantwoord en makelaar is behulpzaam.

    Review by Dhr, Remo

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Urkerstraat 7

    He is very professional and very patient

    Jan Ten Arve was our agent. He was beyond excelent. His service was great made us very happy. He is very professional and very patient because we did not speak Dutch. He made our life very easy by helping in every aspect. İ recommend him 100%. I dearly thank him for his great job.

    Review by Mevr. Melis

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Marco Polostraat 266-1

    Snel een woning gevonden

    Heel tevreden met Maurits als aankoopmakelaar! De communicatie was goed en Maurits was betrokken. We hebben snel een woning gevonden. Aanrader!

    Review by Femke en Calvin

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Tuinstraat 19A

    Geduldig en heel deskundig

    Maurits heeft mij heel goed geholpen. Hij is aardig, behulpzaam, geduldig en heel deskundig. Ik kon vol vertrouwen het hele proces aan hem overlaten en als het nodig was trad hij met mij in overleg. Erg fijn.

    Review by Manja Pauka

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Rengerskerkestraat 8 +pp

    Echte doorzetter met een goede adviserende rol

    Contact verliep naar zeer tevredenheid. Open eerlijk communicatie. Jong Maar zeker wel ervaren makelaar. Kent de markt goed en is een echte doorzetter met een goede adviserende rol. Zeer tevreden over de makelaar Rogier de Vries en zal deze bij een ander zeker aanraden.

    Review by Mevr. Angelique Sadhoe

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Van Nijenrodeweg 658

    Prettig in de omgang, zit erbovenop

    Prettig in de omgang, zit erbovenop en goed advies gegeven met betrekking tot het opzetten van een inschrijving. Ik ben ontzorgd, maar tevens in het verkooptraject betrokken geweest.

    Review by Dhr. Elings

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Complimenten voor de aanpak

    Keurig en efficiënt geholpen

    Absoluut complimenten voor de wijze waarop Maurits de verhuur van ons appartement opgepakt heeft. Vanaf het eerste contact tot aan het moment van tekenen van contract met nieuwe huurders keurig en efficiënt geholpen.

    Review by Rob Koot

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Govert Flinckstraat 268 H

    Betrouwbaar en kundig

    Uitstekende service! Ik werd geholpen door Rogier, hij stond open voor overleg en suggesties. Daarnaast was hij erg flexibel en had hij veel marktkennis. Ik kon mijn wensen bij hem neerleggen en samen maakten wij een geschikt plan. Hij komt heel betrouwbaar en kundig over, dat was de doorslaggevende factor om voor hem te kiezen. Ik denk dat dat ook heel aangenaam is voor de kopende partij. Met ...

    Review by Mevr. Yentl

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Review by Xander Waller

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Orteliustraat 152 2

    In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit.

    Pelle heeft ons super geholpen als aankoopmakelaar. Ik was zelf niet in de gelegenheid de bezichtigingen te doen en Pelle heeft samen met mijn dochter dit heel goed geregeld. In deze moeilijke situatie voor kopers wist Pelle de balans te vinden tussen gekheid en realiteit. Dank, Chris

    Review by Christian

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Tweede Oosterparkstraat 273

    Betrokken, transparant en eerlijk

    Rogier is betrokken, transparant en eerlijk. Een vriendelijke makelaar met verstand van zaken en professionele houding. Waar veel Amsterdamse makelaars bezichtigingsaanvragen na een ~20-tal afwijzen, organiseert hij voor elke aanvraag een bezichtiging en werkt op zaterdag indien nodig / nuttig. Ik zou hem zeker aanbevelen.

    Review by Mevr. Maud Best

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Hoogheemraadweg 78

    Van begin tot eind zeer goed begeleid

    "Ons woning met succes verkocht door Rogier van RE/MAX. Van begin tot eind zeer goed begeleid. Zou hem zeker aanraden!"

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Ruimzicht 133

    Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken

    Pelle heeft mij zeer goed geholpen met de verkoop van mijn appartement. Hij is enthousiast, toegankelijk, goed bereikbaar en heeft kennis van zaken. Hij stelde mij gerust als het moest en gaf goede aanwijzingen m.b.t. de verkoop. Ik weet niet goed of de afwezigheid van Pelle bij de bezichtigingen (hij was toen helaas ziek), nog van invloed is geweest op de biedingen. Verbeterpunten zijn het bur...

    Review by A Boot

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Woestijnstraat 31, Purmerend

    Hij zet net dat stapje extra voor je

    Hans Koppes is een geweldige makelaar. Hij heeft de verkoop van mijn huis tot in de puntjes verzorgd. Hij is professioneel, gedreven en hij zet net dat stapje extra voor je.

    Review by Natascha Willemse

    Read more

    Estate agent: Hans Koppes

  • Postjesweg 18- 2

    I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth.

    Pelle helped me to find a great apartment in Amsterdam - I struggled before with other Markelaars, but with him the process was easy and smooth. We had few viewings and the first bid that we did was the right one. He is very communicative, and answered lots of questions from my side, and also gave great advices during the viewings and also after my bid got accepted. I definitely recommend him.<...

    Review by G Ribeiro

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Pieter Calandlaan 289

    Kundige, fijne en betrouwbare makelaar

    Wij zullen Rogier zeker aanbevelen. Rogier de Vries hebben wij ervaren als een kundige, fijne en betrouwbare makelaar. Altijd goed en snel bereikbaar, reageert snel en denkt goed mee in het gehele proces. Hij schept vertrouwen en heeft veel verstand van zaken. Daarnaast is Rogier ook een fijne persoonlijkheid. Zijn rust en positiviteit hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij is oprecht geïnter...

    Review by Ciska de Souza

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Alexanderkade 10

    We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks!

    We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks! Pelle is very knowledgeable, supportive, and responsive, always makes an effort to adjust to the requests. I really appreciated that sometimes he played the devil's advocate to bring different perspectives on such a complex process. He helped me to establish the right strategy for the house search, was fast to react when I ...

    Review by Anna

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

Naar boven