What others say about us

We do everything in our power to provide you with full support during the buying, selling, renting or letting of your home. We are available during the day, the evening and the weekend. Many people have already experienced what our independent estate agents have to offer. Read their reviews and comments down below:

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sort by
  • Javastraat 23-2

    Maurits helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt

    Maurits heeft ons goed geholpen met het aanschaffen van ons eerste huis; hij kent het wereldje, is beschikbaar (ook in het weekend) & helpt je kijken naar de dingen waar je niet gelijk aan denkt als je een potentiële woning binnenstapt. Bedankt!!

    Review by Xander Waller

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Alexanderkade 10

    We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks!

    We've found an apartment of my dream in crazy Amsterdam in three weeks! Pelle is very knowledgeable, supportive, and responsive, always makes an effort to adjust to the requests. I really appreciated that sometimes he played the devil's advocate to bring different perspectives on such a complex process. He helped me to establish the right strategy for the house search, was fast to react when I ...

    Review by Anna

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Marmolada 38

    Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel

    "Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie! Vanaf het eerste gesprek een goed gevoel over Rogier. Een no nonsens makelaar, die eerlijk aangeeft de woning te willen verkopen en zijn best ervoor te willen doen. Het tracé is na wens verlopen en in goede orde afgerond."

    Review by Dhr. Ernesto

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Kortenaerstraat 79 Leiden

    Guided us through the experience

    "Five star service. Helpful and friendly. Guided us through the experience. As none Dutch speakers we would highly recommend getting an agent to be in your corner and Jan-Jaap did that for us expertly."

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Rupelmonde 27

    Uitstekend geholpen bij verkoop en aankoop

    Jan Jaap heeft ons uitstekend geholpen bij zowel de verkoop van onze oude woning als de aankoop van onze nieuwe woning. Voor de aankoop was zijn kijk op koopwoningen en hulp bij een lastige onderhandeling onontbeerlijk. Bij de verkoop heeft hij door goede marketing en communicatie met potentiële kopers een veel beter resultaat weten te halen dan wij hadden verwacht. Zijn hulp is dan ook zeer aa...

    Review by Dhr. Waalewijn

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Kuipersstraat 55

    weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis

    Pelle is een hele fijne makelaar, en een mooi persoon. Zijn aanpak is persoonlijk, hij is helder over de verwachtingen, en weet de stress weg te nemen die gepaard gaat met het verkopen van een huis. Ik stond onder druk omdat mijn huis in een bepaalde periode verkocht moest worden net toen de markt aan het kantelen was. Hij heeft er voor gezorgd dat ik mijn kalmte heb kunnen bewaren, goed op de ...

    Review by Natalie Semaka

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Van Nijenrodeweg 593

    Prima geadviseerd

    De makelaar heeft mij prima geadviseerd voor de verkoopprijs en makelaarskosten. De begeleiding was ook prima met informatie over potentiële kopers. Kortom: top

    Review by Dhr. Verdoes Kleijn

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Gijsbrecht van IJselsteinstraat 237

    Door zijn ervaring in Buitenveldert de man om te kiezen

    Jan Jaap van Re/max Pro, een betere makelaar hadden we ons niet kunnen wensen. Meedenkend, geruststellend een allround fijne vent en door zijn ervaring in Buitenveldert en omstreken de man om te kiezen. Zeer blij dat we met Jan Jaap de woelige huizenzee in zijn gegaan en er relaxed en tevreden zijn uitgekomen.

    Review by Mevr. Ilse

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Prins Bernhardplein 61

    Zeker aan te raden!

    Mijn appartement is verkocht door Jan-Jaap ten Arve een makelaar die via RE/MAX Pro werkt. Ik ben zeer tevreden over z'n inzet en z'n behaalde resultaten. Zeker aan te raden! Ook hadden we een van te voren afgesproken courtage, wat ik erg prettig vond. Ook verkocht Jan-Jaap het appartement van m'n schoonzus binnen een week!!

    Review by Mevr. Kamping

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Brenner 27

    Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam!

    Thanks to Pelle we have managed to win the bid for the second house that we've viewed in Amsterdam! Pelle was 100% helpful and enthusiastic on every step of the process! He was always willing to go the extra mile in order for us to get what we wished for. We also appreciated that he was always replying very fast and his sense of humor made us feel very comfortable. Thank you for your outstandin...

    Review by Ruxandra Dogaru

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Nigellestraat 133

    Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt!

    Pelle is een ontzettend enthousiast, schakelt snel en geeft goed onderbouwd advies. Pelle heeft humor en is vriendelijk. Hij werkt hard en doet er alles aan om te 'winnen', en dat is (heel snel) gelukt! Binnen 2 maanden hadden wij ons droomhuis. Dankzij Pelle hebben we dit hele proces met een glimlach kunnen ervaren.

    Review by Aida Bilajbegovic

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Slotermeerlaan 185-2

    Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis!

    Pelle is een betrokken makelaar. Hij zorgt dat hij volledig geïnformeerd is over het huis dat hij verkoopt zodat hij alle vragen van potentiële kopers kan beantwoorden. Hij is professioneel in de omgang en reageert snel bij vragen. Door Pelle had ik geen stress bij het verkopen van mijn huis! Ik heb Pelle ook al als makelaar aangeraden bij vrienden!

    Review by Claudia

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Marco Polostraat 266-1

    Snel een woning gevonden

    Heel tevreden met Maurits als aankoopmakelaar! De communicatie was goed en Maurits was betrokken. We hebben snel een woning gevonden. Aanrader!

    Review by Femke en Calvin

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

  • Waalstraat 67 3

    En dat is wat Pelle doet: jou helpen met het kopen van je droomhuis!

    Ik heb ontzettend prettig samengewerkt met Pelle als aankoopmakelaar voor mijn eerste koopwoning. Pelle is enorm klantgericht en levert altijd de beste service. Hij reageert snel, denkt graag mee en ontzorgt enorm in het proces van het kopen van een huis. Hij heeft goed door wat je wil en past daarop zijn dienstverlening aan. Hij ontzorgt in het lezen van stukken voor potentiële huizen, in het ...

    Review by Dania

    Read more

    Estate agent: Pelle Freijsen

  • Eerste Constantijn Huygensstraat 51 III

    Oprechte en persoonlijke touch

    "Rogier is een betrokken en deskundige professional die uitstekend werk heeft geleverd bij de verkoop van het huis. Hij heeft mij goed begeleid bij iedere stap van de verkoop en doet dat met een oprechte en persoonlijke touch en tegen een heel mooi tarief!"

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Freek Oxstraat 1 3

    Alles vlekkeloos verlopen

    Rogier kent zijn vak goed en weet waar hij het over heeft. Na meerdere makelaars gesproken te hebben, had ik bij Rogier gelijk een goed gevoel. Van karakter is hij rustig en geduldig, ook luistert hij goed naar je wensen. Rogier is pro-actief, denkt met je mee en heeft ook oog voor kleine details. Tijdens het hele proces heeft hij mij op de hoogte gehouden en onderhielden we contact. Bij ontwik...

    Review by Dhr. Karim

    Read more

    Estate agent: Rogier de Vries

  • Rupelmonde 35

    Very knowledgeable makelaar

    JJ from RE/MAX PRO is a very knowledgeable makelaar, and he gave me very useful tips how to increase the value of my property. I am very happy with the price I received and his service. Totally recommended! Thank you for your service JJ :)

    Review by Een Funda gebruiker

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Hestiastraat 77 II

    Fijn contact en goede communicatie.

    Jan Jaap is een fijne man met wie je goede afspraken kan maken. Fijn contact en goede communicatie.

    Review by Een funda gebruiker

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Urkerstraat 9

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    We hadden ook 4 tienen kunnen geven maar dan gaat Jan Jaap naast zijn schoenen lopen :).

    Heel prettig iemand om in je huis te hebben en je sleutels aan toe te vertrouwen. Huis snel en voor een hele mooie prijs verkocht voor ons. Veel steun bij het invullen en vergaren van allerlei formulieren, snelle reactie op vragen en goede adviezen!

    Review by Mevr. Bosma

    Read more

    Estate agent: Jan Jaap ten Arve

  • Tweede van der Helststraat 95-3

    Zo goed als geen omkijken naar

    Maurits van Leeuwen heeft het hele proces rond de verkoop van ons appartement van begin tot einde geleid en prima uitgevoerd. Wij hadden er zelf zo goed als geen omkijken naar. Een makelaar die wij ten zeerste aan kunnen bevelen.

    Review by Robert Leuftink

    Read more

    Estate agent: Maurits van Leeuwen

Naar boven